• 1400/09/03 - 13:27
  • - تعداد بازدید: 63
  • - تعداد بازدیدکننده: 63
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

کارگروه دورکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، تشکیل جلسه داد

کارگروه دورکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز (چهارشنبه) با تشکیل جلسه، بخشنامه وزارت بهداشت در مورد شرایط و نحوه اجرای دورکاری کارکنان و دستورالعمل مربوطه را مورد بررسی قرار داد

  کارگروه دورکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز (چهارشنبه) با تشکیل جلسه، بخشنامه وزارت بهداشت در مورد شرایط و نحوه اجرای دورکاری کارکنان و دستورالعمل مربوطه را مورد بررسی قرار داد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه طی سخنانی در ابتدای این نشست، با اشاره به قانون حمایت از خانواده و اجرای سیاست های کلان کشور در خصوص حفظ کانون خانواده و حمایت از فرزندآوری بانوان، گفت که براساس قانون، هر تصمیمی که به حفظ سلامتی و آرامش خانم های کارمندی که دارای فرزند خردسال هستند، بیماری زمینه ای دارند و یا باردار و آسیب پذیر هستند، در انجام وظایف اجتماعی و کاریشان کمک کند، دریغ نخواهیم کرد.


    دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه نیز به دستورالعمل وزارت بهداشت برای دورکاری خانم ها، اشاره کرد و اجرای آن را محدود به خانم های دارای فرزند زیر شش سال، خانم های باردار، خانم های دارای معلولیت یا بیماری های خاص و یا دارای فرزند معلول دانست.


    در ادامه، کوروش حجت مدیر توسعه سازمان و منابع انساني دانشگاه، بخشنامه وزارت بهداشت در ارتباط با دورکاری کارکنان را در اختیار اعضای این کارگروه قرار داده و با اسلاید، بخش های مختلف دستورالعمل مربوطه را توضیح داد و مواردی را برای تصمیم گیری نهایی این  کارگروه مطرح کرد.


   اعضای کارگروه دورکاری دانشگاه، پس از تبادل نظر در خصوص دستورالعمل مربوطه، با استناد به قانون، مقرر کردند که درخواست کارکنان برای انجام دورکاری، درصورت تایید مدیر مربوطه، به کارگروه دورکاری دانشگاه ارجاع داده می شود و سپس، درصورت تایید این کارگروه، برای نظرخواهی و تایید نهایی هیات رئیسه دانشگاه، ارسال و با تایید هیات رئیسه، این درخواست اجرا خواهد داشت.


   همچنین اعضای این کارگروه در مورد برخی از جزئیات اجرای برنامه دورکاری براساس دستورالعمل مربوطه به تبادل نظر پرداختند و در نهایت، « برقراری امنیت شبکه برای افراد دورکار جهت انجام وظایف از طریق اینترنت » را منوط به نظر کارگروه دورکاری در این خصوص دانستند.


    براساس مصوبه کارگروه دورکاری، پرداخت های اضافه و موردی به کارکنان دورکار نیز  با نظر مدیر مربوطه و سپس، تایید نهایی کارگروه دورکاری امکانپذیر خواهد بود.


   این کارگروه همچنین تصویب کرد که انجام وظایف کارکنان دورکار، ساعت کار آنان که همانند ساعت کار دیگر همکاران خواهد بود، و موارد تاکیدی مدیریت مربوطه، در قالب تعهدنامه ای از سوی کارکنان دورکار به دانشگاه، ارائه خواهد شد و در صورت تخطی کارکنان دورکار از موارد ذکر شده در تعهدنامه، این قرارداد بصورت یک طرفه لغو خواهد شد.


 



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29747
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: