به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با "دهکده نشاط " بنیاد شهید و امور ایثارگران
تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و "دهکده نشاط " موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار تهران بزرگ وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح امروز (یکشنبه) با حضور رئیس و معاونان درمان و توسعه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، رئیس بیمارستان توانبخشی رفیده، رئیس موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار تهران بزرگ وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از متولیان سلامت، در دهکده نشاط امضا شد
تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و "دهکده نشاط " موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار تهران بزرگ وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح امروز (یکشنبه) با حضور رئیس و معاونان درمان و توسعه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، رئیس بیمارستان توانبخشی رفیده، رئیس موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار تهران بزرگ وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از متولیان سلامت، در دهکده نشاط امضا شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، این تفاهم نامه در راستای بهره برداری مطلوب از توانمندی، تجارب و ظرفیت های موجود طرفین در تامین و ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات درمانی و توانبخشی به مردم و به ویژه جامعه هدف ایثارگری و خانواده های معظم شاهد و ایثارگران، به امضای دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دکتر داوود حیدری رئیس موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار تهران بزرگ وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران رسید.
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشستی که به همین منظور برگزار شد، گفت: هدف از این تفاهم نامه، انگیزه انتفاعی نیست و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مجموعه علمی، پژوهشی و فرهنگی است، و در نظر داریم بهترین خدمات توانبخشی را به شکل حرفه ای به بهترین های جامعه که جانبازان و ایثارگران هستند ارائه نماییم و در این تفاهم نامه، خدمات توانبخشی به سایر نیازمندان و افراد جامعه هدف نیز ارائه خواهد شد.
وی افزود: مجموعه نشاط به مدت سه سال، تجهیزات، امکانات و منابع فیزیکی ایده آل خود را در اختیار دانشگاه قرار می دهد و دانشگاه نیز اساتید، دانشجویان و تیم تخصصی را جهت ارائه خدمات علمی با استانداردهای لازم، به نیازمندان با اولویت جانبازان و ایثارگران، به میدان خواهد آورد.
دکتر خانکه اظهار داشت: دانشگاه در این مهم، بهترین خدمات توانبخشی پزشکی را با حمایت معاونت درمان ارائه خواهد نمود و امید داریم با ارائه خدمات توانبخشی حرفه ای بتوانیم ارزیابی هایی برای مرکز نشاط داشته باشیم و پایلوتی برای سایر استان های کشور باشیم.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن بیان خاطرات خود از سالهای دفاع مقدس، آرامش امروز را مرهون خدمات و رشادت های شهدا، جانبازان و ایثارگران دانست و حضور دانشجویان در موسسه نشاط را موضوعی علمی فرهنگی عنوان کرد .
وی افزود: به دلیل شکاف نسل ها، برخی جوانان به مسئولیت پذیری واقف نیستند و صرفا" مطالبه گر هستند و حضور و مشاهده جانبازان و ایثارگران و مشکلات و رنج حقیقی این گروه ها می تواند الگویی برای نسل جوان ما باشد.
سیستم ارجاع تعریف شده در توانبخشی نداریم
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ادامه، اظهار داشت: سیستم ارجاع تعریف شده در حوزه توانبخشی نداریم و اگر سیستمی طراحی شود که غربالگری، ارجاع و پیگیری در موسسه نشاط طراحی شود و سپس، ارزیابی و پایلوت شود ، می توانیم شاهد این مهم در اقصی نقاط کشور باشیم .
*****
درصدد تکثیر مدل توانبخشی حرفه ای در کشور هستیم
دکتر داوود حیدری رئیس موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار تهران بزرگ وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن اظهار خرسندی از امضای تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مرکز نشاط گفت: با حضور و اهتمام دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی، خدمات توانبخشی برای جانبازان، ایثارگران و آحاد جامعه، بصورت حرفه ای دنبال می شود و با کمک این دانشگاه، درصدد تکثیر مدل توانبخشی حرفه ای در کشور هستیم .
مدیر دهکده نشاط ولیعصر (عج) در ادامه ضمن بیان رشادت های شهدا، خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران، به گوشه ای از مشکلات خدمات توانبخشی در شهرستان های دورافتاده، مشکلات زخم بستر، کمبود فضای فیزیکی، نبود محل اسکان برای استفاده از خدمات درمانی، نبود معابر شهری و پارکینگ برای این افراد و ... پرداخت.
دکتر حیدری ابراز امیدواری کرد که با خدمات توانبخشی حرفهای و استاندارد گوشه ای از مشکلات جانبازان و جامعه نیازمند خدمات توانبخشی را مرتفع کنیم، چرا که در این ۴۰ سال، ارائه خدمات جامع از هتل تا توانبخشی میسر نبوده و با تامین نیروی انسانی حرفه ای می توان گام های موثری را برای این گروه ها برداشت .
وی افزود: اگر موسسه نشاط با حمایت علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، بیمارستان توانبخشی رفیده و معاونت درمان این دانشگاه، گام های عملیاتی خوبی بردارد و پایلوت شود، می توانیم این الگو را در ۳۰ نقطه از کشور با رضایتمندی بیشتر اجرا کنیم.
گفتنی است؛ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و 8 مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، علاوه بر تعلیم و تربیت نیروی متخصص در رشته های سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی)، نسبت به ارائه خدمات مربوط به این سه حیطه فعالیت دانشگاه به بیماران و نیازمندان جامعه اقدام می کند.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور