• 1400/09/30 - 10:08
  • - تعداد بازدید: 32
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حضور معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

آخرین هماهنگی برای اجرای طرح "نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی" در مراکز درمانی دانشگاه انجام شد

معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن برگزاری نشستی با حضور مدیران و مسئولان واحدهای IT، درآمد و بیمه گری مراکز درمانی تابعه و مسئولان بخش های ذیربط در معاونت درمان و مدیر بخش فناوری اطلاعات (IT) دانشگاه، آخرین هماهنگی برای اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی هوشمند و الکترونیکی، از فردا (اول دی ماه) در مراکز درمانی تابعه این دانشگاه را انجام داد

معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن برگزاری نشستی با حضور مدیران و مسئولان واحدهای IT، درآمد و بیمه گری مراکز درمانی تابعه و مسئولان بخش های ذیربط در معاونت درمان و مدیر بخش فناوری اطلاعات (IT)  دانشگاه، آخرین هماهنگی برای اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی هوشمند و الکترونیکی، از فردا (اول دی ماه) در مراکز درمانی تابعه این دانشگاه را انجام داد.


    دکتر بیژن خراسانی معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این باره به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: مقرر شده که شیوه نسخه نویسی کاغذی برداشته، و نظام " نسخه نویسی و نسخه پیچی هوشمند و الکترونیکی " جایگزین آن شود و براساس این تصمیم کشوری، همه مراکز درمانی و درمانگران سراسر کشور، باید از اول دی ماه، طبق نظام نسخه نویسی و نسخه پیچی هوشمند و الکترونیکی، ارائه خدمت نمایند.


   وی افزود: این طرح که از خیلی وقت پیش مطرح شده بود، ایده بسیار خوب و سودمندی است، اما هر ایده ای برای اینکه بتواند خودش را بخوبی نشان بدهد، باید بسترهای لازم برای اجرا را داشته باشد، وگرنه موانع و مشکلاتی باعث خواهد شد تا موضوع ابتر شده و آن ایده خوب، شکل درست و تاثیرگذار خودش را از دست بدهد.


    دکتر خراسانی تصریح کرد: واحدها و دانشگاه های زیرمجموعه نظام سلامت کشور، مشکلات زیادی را برای آماده سازی زیرساخت های لازم جهت اجرای این طرح دارند، اما خوشبختانه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تقریبا بستر لازم فراهم است و از نظر حوزه مدیریتی، امکانات برای اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی هوشمند و الکترونیکی فراهم شده است.


    معاون درمان دانشگاه افزود: فقط در یکی از مراکز بزرگ دانشگاه ما، تعدادی کامپیوتر کم داریم که با قول مساعد و همکاری معاونت توسعه مدیریت دانشگاه، طی چند روز آینده، کمبود در این بخش مرتفع می شود و خوشبختانه با چالش جدی برای اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی روبه رو نیستیم.


    دکتر خراسانی با اشاره به جلسه ای که با مسئولان مراکز تابعه دانشگاه برای انجام آخرین بررسی ها جهت اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی هوشمند و الکترونیکی داشت، گفت: در این نشست، علاوه بر اینکه امکانات همه مراکز برای اجرای طرح از اول دی ماه مورد بررسی قرار گرفت، وجود سیستم مناسب با کارآیی رضایت بخش در این طرح، مورد توجه قرار گرفت.


    وی افزود: ما باید بعنوان حوزه مدیریتی ستادی این بخش، کاری انجام بدهیم که کاربران  از کار با این سیستم استقبال کنند، و توصیه ما به حوزه IT ، توجیه همکاران پزشک در مورد محسنات این سیستم بود تا با روشنگری، شاهد مشارکت هر چه بیشتر پزشکان در این طرح باشیم.


   دکتر خراسانی به مزایای بسیار در اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال، یکی از مزایای نسخه نویسی الکترونیکی، پرداخت 80 درصد هزینه ها در روز بعد از ارائه خدمت، به پزشکان و خدمات دهندگان است.


    وی افزود: کوتاه شدن فرایند پرداخت هزینه ها، با توجه به شرایط مراکز و وضعیت معیشتی خدمات دهندگان، بسیار کارگشا خواهد بود و امیدواریم بتوانیم این طرح را از اول دی ماه، در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی  اجرا کنیم.


   لازم به ذکر است، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و 8 مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، نسبت به تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی) اقدام می کند.


    این دانشگاه، از طریق دو بیمارستان تخصصی " توانبخشی رفیده " و " روانپزشکی رازی " و دو کلینیک پزشکی – توانبخشی " اسماء " و " نظام مافی " و بکارگیری توان علمی و تخصصی اعضای هیات علمی که از متخصصان بنام کشور می باشند، انواع خدمات حیطه فعالیت خود را به بیماران و نیازمندان جامعه ارائه می دهد.


 



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29730
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: