• 1400/12/18 - 14:41
  • - تعداد بازدید: 65
  • - تعداد بازدیدکننده: 65
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

دیدار پایان سال رئیس دانشگاه با مدیران ستاد و مراکز درمانی وابسته به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در دیدار پایان سال با همه مدیران ستاد دانشگاه و مراکز درمانی تابعه، مشکلات حوزه های مختلف دانشگاه را با مدیران در میان گذاشت و از آنان خواست تا دانشگاه را مانند خانه خود دانسته و نسبت به مسایل و مشکلات آن بی تفاوت نباشند


  رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در دیدار پایان سال با همه مدیران ستاد دانشگاه و مراکز درمانی تابعه، مشکلات حوزه های مختلف دانشگاه را با مدیران در میان گذاشت و از آنان خواست تا دانشگاه را مانند خانه خود دانسته و نسبت به مسایل و مشکلات آن بی تفاوت نباشند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه با عرض تبریک اعیاد گذشته ماه رجب و اعیاد شعبان و نیمه شعبان که در پیش رو  داریم، گفت: ان شاالله با ظهور حضرت مهدی (عج)، خیلی از مشکلات که هم اکنون جوامع بشری با آن روبه رو هستند، بی اخلاقی ها، جنگ، و رفتار کنونی کشورهای مختلف در اوج تمدن را دیگر نبینیم.


    وی به بی تفاوتی جامعه جهانی نسبت به کشتار در کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: جالب است که اگر اتفاقی در اروپا رخ بدهد، رسانه ها منعکس می کنند، اما در یمن، سوریه و عراق کشتار اتفاق می افتد، کسی صدایش در نمی آید. در عراق، سالها به اسم وجود سلاح شیمیایی در این کشور، کشتار کردند و چقدر زن و کودک آواره شدند، و بعد گفتند، دروغ بود و کسی هم پیگیری نمی کند که به دلیل سالها کشتار و آوارگی مردم ، باید دادگاهی تشکیل شود و مسببین آن محاکمه شوند. این نشان می دهد، ادعای حقوق بشر جامعه جهانی، ادعای دورغین است.


    دکتر خانکه تصریح کرد: تجربه بین الملل نشان داده، کشوری موفق است که روی توانمندی خودش حساب کند، مانند خانواده ای که روی اعضای داخل خانواده حساب می کند. ما باید از درون قوی باشیم و اگر از درون قوی نباشیم، مطمئنا از بیرون آسیب پذیر هستیم. و هیچ کشوری هم به دیگری رحم نمی کند.


    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، افزود: ما باید قوی باشیم و دانشگاه ما نیز به عنوان بخشی از مجموعه کشور، هم می تواند در افزایش قدرت کشور نقش داشته باشد و هم در قوت خودش موثر باشد.


همه بخش های دانشگاه و مراکز درمانی در سال جدید، بفکر ایجاد تحول در فعالیت ها و توسعه مراکز باشند


   وی اظهار داشت: اگر دانشگاه ما قوی باشد، متفاوت و متمایز باشد، هیچ تهدیدی برایش وجود ندارد. دانشگاه ما، ویژه است و حدود یک سال و نیم است که در مسئولیت رئیس دانشگاه خدمت کردم و این توفیق و لطف خداوند بوده و شما که کمک کردید و سعی کردیم که دانشگاه را به جلو هدایت کنیم. دانشگاه ما مانند یک خانواده است که همدیگر را می شناسیم، با یکدیگر غریبه نیستیم و تا حدودی در جریان زندگی همدیگر هستیم و این یک اتفاق خوب است که در جاهای دیگر مشاهده نمی شود، ولی نیاز است که تحول بیشتری در آن اتفاق بیافتد.


    دکتر خانکه یادآوری کرد: سالی که گذشت، یک بی ثباتی سیاسی وجود داشت و برخی از برنامه ها محقق نمی شد، خوشبختانه دولت فعلی خیلی پر انرژی حرکت می کند و توقع هم دارد که زیرمجموعه دولت هم تنبل نباشد و حرکت کند.  30 سال از عمر دانشگاه ما می گذرد، و در زمانی، مسیر رو به بالا را طی کرد، ولی هم اکنون ثابت مانده که نیاز به تحول دارد. کمیته ای برای تحول در دانشگاه تشکیل داده ام که بتدریج کار خود را انجام می دهد، ولی بهترین تحول، تحولی است که از داخل هر مجموعه، شروع شود.


   وی گفت: مدیران معاونت درمان در این جلسه حضور دارند، مثلا مرکز روانپزشکی رازی، بعد از صد سال فعالیت، نیاز به تحول دارد و نمی تواند خدمات تکراری بدهد و اگر بفکر نباشیم ، رو به رکود می رود. صد هکتار زمین با یک اعتبار صد ساله نیاز به تحول دارد و باید یک مجموعه کامل از امور آموزشی، پژوهشی و درمانی باشد. همانطور که بعد از تحویل این بیمارستان به دانشگاه، تبدیل به یک مرکز درجه یک آموزشی و درمانی دانشگاهی شد، الان نیز باید بفکر تحول باشد.


   وی افزود: بیمارستان رفیده نیز بواسطه خدمات ارزشمند آن باعث افتخار است، اما کافی نیست. رفیده نباید ضرر بدهد، باید راه هایی برای درآمدزایی آن پیدا کنیم ، اگر لازمه اتاق عمل های رفیده را فعال تر کنیم، و اگر لازم است که سیستم ارجاع برای آن تعریف کنیم و یا سیستم خدمات در منزل را در این بیمارستان تقویت کنیم.


    وی به کارکرد کلینیک های اسماء و نظام مافی نیز اشاره کرد و گفت: مراکز خوبی هستند که در منطقه خودشان زحمت می کشند ولی باید بفکر توسعه آنها باشیم. مدیریت مرکز نظام مافی باید زودتر با موقوفه نظام مافی وارد مذاکره شود  و مرکز را توسعه بدهند و مرکز اسماء هم با حضور خانم دانایی حرکتش خوب بوده و درآمدش افزایش یافته و برای مشکلات محل کلینیک، همکاران بتوانند پیگیری کنند و از طرفی، باید مدیران درمان بتدریج حوزه های بهداشت و غذا و دارو را توسعه بدهند و بتوانیم امکانی را برای توسعه بهداشت روان و سلامت اجتماعی ایجاد کنیم.


دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی متولی ادغام خدمات توانبخشی در نظام شبکه بهداشتی کشور می شود


    رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه باید بتوانیم خدمات توانبخشی را در نظام شبکه بهداشتی کشور ادغام کنیم ، افزود: روز گذشته جلسه ای با دکتر مطلق دبیر شورایعالی سلامت کشور داشتیم و ما متولی ادغام خدمات توانبخشی در نظام شبکه بهداشتی کشور شدیم و این اتفاق بزرگی است که با موافقت آقای وزیر انجام می شود.


    دکتر خانکه همچنین در راستای برنامه تحول در بخش های مختلف دانشگاه و مراکز درمانی، گفت: در حوزه آموزش، با همه ارادتی که به خانم دکتر شهشهانی دارم، باید آموزش متحول بشود، ما رشته های جدید و رشته های بین رشته ای می خواهیم، تعداد دانشجویان را نباید افزایش بدهیم، بلکه باید رشته هایی داشته باشیم که دانشگاه های دیگر توان تاسیس آن را ندارند، البته باید به بازار کار آنها فکر کنیم، نگاه ملی و بین المللی نیز داشته باشیم.


    وی افزود: باید از شیوه های جدید آموزش کمک بگیریم، از آموزش ترکیبی (حضوری و مجازی) استفاده کنیم، ما نیاز نداریم که دانشجویان همه در طول سال، در دانشگاه حضور داشته باشند. باید بیشتر آموزش های ما مانند سراسر دنیا، پروژه محور باشد، هم اکنون این اتفاق افتاده، ولی باید دانشجویان فعال تر باشند.


    وی ادامه داد: دانشگاه مسیر ایجاد مهارت برای یک سری افراد است که فردا روزی به ما و خانواده های ما خدمات می دهند، بنابر این از آموزش می خواهم که فکر ایجاد تحول باشند و فکر کنند که چگونه می توانیم خودمان را متمایز کنیم.


    رئیس دانشگاه همچنین به فعالیت حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: دانشگاه ما  8 مرکز تحقیقات و 8 مجله دارد و در طول سالی که گذشت وضعیت خوب بود، بیش از 500 مقاله منتشر کردیم، یعنی به ازای هر هیات علمی، سه مقاله منتشر شده است ولی باز هم دانشگاه ما متمایز نیست، متاسفانه مراکز SDH، سوء مصرف مواد و سالمندی دانشگاه ما، اولین مراکز در حوزه خود هستند، اما جایگاهی در نظام سلامت ندارند. باید رویکرد پژوهش ما به سمت سیاستگذاری توانبخشی و سلامت اجتماعی هدایت شود. باید اعتماد سردمداران حوزه اجتماعی را جلب کنیم.


    وی درباره حوزه پشتیبانی و توسعه مدیریت نیز گفت: طی یک سال و نیم گذشته حوزه پشتیبانی تمام وقت کار کرد، اما ما توقع بیشتری داریم ، ما انتظار اصلاح فیزیکی در محیط دانشگاه و اصلاح معابر داخل دانشگاه برای تردد افراد دارای معلولیت را داریم ، ما می خواهیم گروه های آموزشی فضای بهتری داشته باشند، فضای آموزشی توسعه یابد و با تمام تلاشی که این حوزه دارد، ما انتظار داریم که بیمارستان هایمان ساخته بشود، مراکز درمانی و توانبخشی اخوان و یافت آباد زودتر راه بیافتد، چرخه ارجاع بیمار شروع بشود و باید پیگیر دریافت زمین از شهرداری تهران و ساخت بیمارستان باشیم.


در سال جدید، امکانات سفر همکاران بویژه به مشهد مقدس فراهم شود


    رئیس دانشگاه، تامین رفاه کارکنان را مورد توجه قرار داد و گفت: در سال جدید امکانات سفر همکاران بویژه به مشهد مقدس فراهم شود.


    وی همچنین به تامین منابع مالی و تلاش همکاران در معاونت توسعه برای بهترین پرداخت ها و بموقع ترین در دانشگاه و مراکز درمانی اشاره کرد و افزود: سعی داریم که مطالبات کارکنان بموقع انجام شود، اما مدیران هم باید از زیرمجموعه خودشان مطالباتی داشته باشند.


   رئیس دانشگاه سپس به فعالیت حوزه فرهنگی – دانشجویی دانشگاه پرداخت و گفت: سیاستی که در این حوزه مدنظر است، باید بتدریج به سمتی برود که خوابگاه ها را واگذار کنیم و  خوابگاه متاهلین را در خوابگاه امام حسین (ع) راه اندازی کنیم و بخش خصوصی را وارد کرده و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را مستقر کنیم.


    دکتر خانکه افزود: از حوزه دانشجویی نیز می خواهیم که خدمات رفاهی در کنار دانشجو پروری مدنظر قرار بگیرد، دانشجو باید مسئولیت پذیر بار بیاید و در عین حال که یک طرفه نباید فقط متقاضی باشد، اما بچه های خودمان هستند و تلاش می کنیم که امکانات لازم را برایشان فراهم کنیم.


برنامه تحول دانشگاه طی دو ماه اول سال جدید به معاونت ها اعلام می شود


    وی تاکید کرد: این مطالبی که بیان شد، برنامه تحول دانشگاه است که در فروردین و اردیبهشت ماه سال جدید اعلام می شود و با مشارکت  مدیران میانی که ابزار این برنامه محسوب می شوند، برنامه اجرا خواهد شد.


    وی همچنین انتقاد کرد که طی یک سال و نیم که ریاست دانشگاه را بعهده داشتم، به جرات می توانم بگویم که تعداد 10 ایده و پیشنهاد ارائه نشده است. ولی شاید 10 میلیون انتقاد بی پایه شده باشد، انتقادهایی که اکثرا بی پایه بودند.


مدیران میانی، در ارتباط با حوزه کاری خود، ایده و پیشنهاد بدهند


   دکتر خانکه به نقل از حضرت علی (ع) که فرمودند " مومن اگر هر روزش شبیه روز قبل باشد، خسران کرده است "، اظهار داشت: همه باید تعلق خاطر به دانشگاه داشته باشند و نسبت به مسایل و حتی مشکلات جزئی بی تفاوت نباشند، انتظار است که مدیران میانی که خودشان در ارتباط مستقیم با حوزه کاری دانشگاه هستند، ایده و پیشنهاد بدهند.


     وی تصریح کرد: همان حساسیت که نسبت به خانه خود داریم باید نسبت به دانشگاه و جامعه خود داشته باشیم، لذا با حساسیت بیشتر مسایل را مشخص کرده و با احساس مسئولیت به امور رسیدگی کنیم، و در نظر داشته باشیم وقتی مشکل حادی را در جایی مشاهده می کنیم، این ناشی از سالها سوء مدیریت در آن واحد است، بنابر این باید نسبت به کار و محیط کار خود حساسیت داشته باشیم و در فکر توسعه و ارتقای آن باشیم.


    رئیس دانشگاه در پایان سخنانش ضمن آنکه از همکاران حلالیت طلبید، تاکید کرد که برای همدیگر و بویژه برای بیماران دعا کنیم و به همکاران نیازمندی که در کنار ما کار می کنند، کمک کنیم.


*****


    در ادامه ، دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه ضمن عرض تبریک بمناسبت اعیاد شعبانیه، در سخنانی به مشکلات مالی دانشگاه اشاره کرد و گفت: تلاش می کنیم که این مشکلات مرتفع شود تا همکاران با خیال راحت به استقبال سال نو بروند.


    وی همچنین با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی و دولت در مورد سقف حقوق اعضای هیات علمی، اظهار داشت: این مصوبه، بلحاظ اینکه هدف گذاری روی افراد پر تلاش کرده است و هم به دلیل ابهامات و برداشت های متفاوتی که می توان از بندهای آن داشت، مشکلاتی را برای معاونت توسعه ایجاد کرد و این مشکلات به وزارت بهداشت نیز منعکس شد.


    دکتر فرخی، مبنای سیستم کار معاونت توسعه را بر دو اصل مهم استوار دانست و افزود: « صداقت و اعتماد » میان همکاران بسیار حائز اهمیت است و هر چند که گاهی با فراز و نشیب هایی همراه است اما خوشبختانه در دانشگاه ما کاملا به چشم می خورد و همانطور که من به دوستان و همکاران خودم اعتماد کردم، می بینم همکارانم نیز در مقابل من اینطور بودند و از این بابت، بسیار تشکر می کنم.


    معاون توسعه دانشگاه همچنین برای سلامتی و موفقیت همه همکاران در سال جدید دعا کرد و از همکارانی که فشار کاری، باعث رنجش آنان شده، عذرخواهی کرده و حلالیت طلبید.


   در ادامه این نشست، تک تک مدیران ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه و نوروز پیش رو، از حمایت های رئیس دانشگاه و مجموعه معاونان تشکر کرده و نکاتی را برای پیشبرد بهتر امور، بیان کردند.


    رئیس و معاون توسعه مدیریت دانشگاه در پایان این نشست نیز با اعطای لوح و هدیه، از خدمات یک سال گذشته همه مدیران در معاونت های مختلف دانشگاه و مراکز درمانی وابسته، تقدیر و تشکر کردند.


 






  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29684
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: