• 1403/04/24 - 11:39
به مناسبت تاسوعای و عاشورا حسینی

پیام تسلیت معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت تاسوعای و عاشورا حسینی

دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، طی پیامی فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را به تمامی مسلمانان و عاشقان اهل بیت(ع) تسلیت گفت.

متن پیام دکتر مهرداد فرخی  به شرح زیر است:

«انّ الحسین مصباح الهدی و سفینة النّجاة»

عاشورای حسینی، به گواهی تاریخ، یک مکتب است.

مکتبی که در آن دینداری، اندیشه­‌ورزی، شجاعت، آزادگی، در والاترین درجه جلوه‌­گری می‌کند. فریادی است که در تارک تاریخ بشریّت، به عنوان منادی دفاع از عدل، آزادگی و ایستادگی در برابر ستم و سلطه، نقشی بی بدیل در دل تاریخ می نگارد.

تردیدی نیست که امروزه، بیش از هر زمان دیگری، نیازمند بهره‌گیری از درس­‌های مکتب عاشورا هستیم و رسالت دانشگاهیان در این زمینه، تبیین هرچه بیشتر درس­‌های انقلاب عاشورا و تحلیل آن ،برای کمک به ترویج بینش حسینی در جوامع امروزی است.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به اساتید محترم و همکاران ارجمند دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مراکز تابعه، آرزو دارم بتوانیم از رهروان واقعی سرور و سالار شهیدان، امام حسین (ع)، و از شاگردان عمل­‌گرای مکتب بزرگ عاشورا باشیم.

دکتر مهرداد فرخی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه